Stor potential

Den lilles destruktionspotential har börjat visa sig ordentligt. Metallstället med eldgaller är en favorit att tugga på (trots att han lyckas välta det ibland med dunder och brak,,,), likaså teglet i öppna spisen. Varför vill man käka tegel? Kopparfoten på en golvlampa är visst lattjo också samt alla utlagda tidningar har på något mystiskt sätt förvandlats till konfetti. Vi har haft en diskussion om datorsladdarna och det respekteras än så länge av den lilla termiten. Att han just nu sitter och skäller på sängbordet tänker jag inte kommentera, hehe.

Idag har vi varit ute i skogen bakom klubbens parkering. Ditresan gick jättebra men på hemresan var det tydligen jättesynd om Mido. Mido fick springa lös (har inte börjat med koppel än, hrm…) och följde med fint. Vi stannade och mysade lite då och då under den lilla turen och avslutade med att sitta på en bänk utanför klubbstugan och kela lite i en kvart. 

Sazza har börjat coola ner ordentligt och tycker nu inte alltid att Mido är så ful.  När han skramlar med kompostgallren tycker hon att han är rätt onödig dock. 😉 Hon ska få vänja sig ännu mer innan jag släpper ihop dem. Tror det skulle gå rätt bra nu men med en bitchig beauceron och en muppig kelpievalp tänker jag ta det försiktigt och med stor styrning.

Ska bli spännande att se vad Kim tycker har förändrats när han kommer hem imorgon. Allt går så fort med växande valpar. Måste gå nu; eldgaffel-stället välte just igen. Mystiskt. Måste vara ett spöke eller nåt sånt…

4 Svar to “Stor potential”


 1. 1 Hyzzmormor maj 23, 2009 kl. 7:49 e m

  Lycka till med ”battingen”. Ha’ de’

 2. 2 Camilla, Chenin & Choice maj 23, 2009 kl. 9:40 e m

  Efter ca två veckor gick ju tjejerna ihop bra, till viss del, men i alla fall utomhus och när vi var borta. Så jag tror på Sazzen 🙂

 3. 3 Emma och Issi maj 23, 2009 kl. 9:57 e m

  Issi brukade suga på stora stenar när han var liten. De gö konstiga saker de små liven =)

 4. 4 Anna maj 24, 2009 kl. 3:58 e m

  Jag kan inte tänka mig att den lilla söta sömniga killen gör allt bus du skriver om! Måste vara Sazza 😉

  Dalton mår bra nu! Igen Tack för all hjälp!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
maj 2009
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggare gillar detta: