Rotborste

Tror helgen tagit lite på Mido då han varit ganska timid idag. Han har visserligen börjat få loss den envisa mattkanten som sitter fast under diskmaskinen, men ändå 😉

Vi spenderade en timme på brukshundklubben på kvällen i strålande kvällssol. Underbart väder. Mido gillade inte riktigt alla skällande hundar han hörde på avstånd när jag plockade honom ur bilen. Raggen åkte upp direkt och han såg ut som en liten rotborste. 🙂 Vi tog en liten promenad lös i skogen. Nu har Mido fått uppleva miljöträning á là Solna-Sundbybergs BK i form av tunnelbanetåg som passerar på en bro över huvudet på en. Nemas problemas.

Väl tillbaka på klubben blev det visst lite läskigt igen när vi mötte två skällande hundar. Rotborsten kom till liv igen men han accepterade att han inte fick skälla och att jag skulle stå främst.

Jag köpte en burk Cola och så satte vi oss på kanten av ettans plan där en massa hundar och folk tränade. Mido tog det rätt lugnt och lade sig till och med ned frivilligt ett tag. Mycket att titta på tyckte Mido. Såg tydligen rätt kul ut när hundar sprang efter bollar fick jag veta. Han skötte sig helt ok tycker jag. När jag druckit upp fick han leka med sin nya favorit-leksak: tom läskburk. Han har blivit tillräckligt stor för att kunna greppa om burken nu. 🙂 Tydligen käftar Cola-burkar emot då han bjöd på en ordentlig show med smygande, hoppande och fasttagande, hehe. Sötnosen! 

liten Mido, stor matte

liten Mido, stor matte

 

På stranden igår

På stranden igår

2 Svar to “Rotborste”


  1. 1 Mögel-Åsa juni 3, 2009 kl. 10:55 f m

    Han lever ett tufft liv, lilla Mido:)

    Vi har beställt halvklart väder till helgen, bara så du vet!

  2. 2 Maria juni 3, 2009 kl. 11:55 e m

    Vi måste ses någon dag!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d bloggare gillar detta: