Vad fort alla springer

Efter jobbet igår gick jag och Kim en mini-prommis med Mido och Sazza runt Solparken. Sazza totalignorerade den löjliga onödiga valpen och Mido tyckte det var skitkul att gå med Sazza. Hmm… Sazza är inte bra med Mido, det är helt klart. De är fortfarande separerade hemma och lär så förbli.

På kvällen lyckades jag dra med Kim ut igen (stackarn ville sova) för att prova gå till Lötsjön med Mido igen (utan att lillhunden gör illa sig på trottoarkanter igen). Det gick bra denna gång! Dessutom var Mido på topp igen. De senaste promenaderna har han bara velat gå bakom mig hela tiden men nu var det full fart framåt som gällde. Fegperioden blev kort. 🙂

Väl framme vid Lötsjön hade Mido först lite problem med alla joggare som susade förbi i olika riktningar. De som sprang mot honom var lite läskiga och raggen åkte upp och de som sprang i andra riktningen vore kul att jaga. När han vant sig vid den situationen upptäckte han alla fåglar och de såg ju ut att vara skitkul! Men tråkmatte tillät inte jakt på dem. Jag och Kim satte oss på en parkbänk och softade ett tag så Mido fick sitta och ta in allt i lugn och ro. Gullhunden satt och tittade jättelugnt och fint.

På hemvägen upptäckte Mido tjusningen med fågelbajs. Tråkmatte tyckte inte om den idén heller. Lite hundmöten blev det också. Jag jobbar rätt hårt på att Mido ska bibehålla sin kontakt med mig i de lägena då han annars vill härja och skälla på dem. Det funkade rätt bra det med.

Kim ringde mig mitt på dagen när jag var och handlade och talade om att Mido bitit honom i underarmen så det blev två jättedjupa hål. När jag kom hem tyckte jag mest att det såg ut som ytliga rispor men Kim envisades med att han faktiskt var snudd på dödligt sårad. 😉

4 Svar to “Vad fort alla springer”


 1. 1 Ylva & Grabbarna juni 4, 2009 kl. 2:14 e m

  Isop (den mellersta bordern) höll på att sätta ett ben i halsen, Per som var snäll stoppade in handen och drog ut benet. Då det lossnade tyckte Isop att han var bra och högg tag igen… Tyvärr var Pers tumme ivägen och hörntanden bröt naglen bakifrån… Per svimade och vi åkte sedan till akuten och fick antibiotika….

 2. 2 Hyzzmormor juni 4, 2009 kl. 10:30 e m

  STACKARS Kim! Vi ses imorr’n. Kul attt se Mido igen.

 3. 3 mafomy juni 8, 2009 kl. 9:38 e m

  Haha, din Kim verkar vara lite känslig 😉

  Kul att träffa dig och Mido i helg! Ses på vallägret!

 4. 4 mafomy juni 8, 2009 kl. 9:43 e m

  haha, kennellägret menade jag så klart 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2009
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

%d bloggare gillar detta: