Snörvel

Har gått som en zombie hela veckan. Min förkylning är inte att leka med tydligen. Mest av allt vill jag bara sova. Helt sjukt trött hela tiden!

Mido har tajmat in en pyttesläng av kennelhosta samtidigt som hans matte är sjuk. Har tack och lov inte hört honom hosta på flera dagar nu. Kan säga att det nya intranasala kennelhostevaccinet funkar kanon! Har aldrig varit med om en hund med så lindriga symptom som Mido 🙂 Någon enstaka host/harkling och sen inget mer.

Var förbi med Mido och kikade på kelpiekorningar förra helgen. Jättekul att se alla fina hundar! Stort grattis till alla nykorade Hyzzare!

Har varit duktig och gått på bk:s höstmöte. Kändes inte så bra att sitta där i halvdött skick bara. Jag var nog inte rummets mest pigga och käcka person direkt 😉

Mido har blivit tonåring nu. Igår lyfte han på benet flera gånger samt sket i inkallningen för första gången.  Jag tyckte visserligen också att den 5 mån gamla franska bulldoggsvalpen var supergullig, men… Nu blir det uppryckning i inkallningsträningen! En gång är ingen gång men två gånger är en gång för mycket så det tänker ja ginte gå med på. Synd för Mido att han har världens envisaste människa till matte 😉

Va glo'ru på?

Va glo'ru på?

Sköldpaddsunge

Full fart framåt!

Storleksreferens för 16 g sköldpadda

Storleksreferens för 16 g sköldpadda

1 Svar to “Snörvel”


  1. 1 Hyzzmormor oktober 17, 2009 kl. 6:32 e m

    Krya på er, bägge två. Kanske du har ”bacon-frossa”, en snällare variant än den ”sviniga”?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
oktober 2009
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

%d bloggare gillar detta: