Baconfrossa

I onsdag stod vallning i Almunge på schemat med en massa fina kelpies. Tur att det är så roligt med hunderi att man (nästan) kan ignorera att det kommer en massa horisontellt hagel. Skitväder!

Alla hundar imponerade. Eller alla förutom Mido, hehe. Han var duktig men har inte vågat tända på fåren än. Eller som Eva sa: ”han är en väldigt snäll hund”, ”han är ingen hjälte direkt”, ”han är ju riktigt modig”. Min Mido i ett nätskal 🙂 Han är ingen hjälte men vågar ändå en hel del med tanke på att hans grundinställning är att världen vill skada honom. Han är tapper min lille pupp!

Efter ett antal rymningar till den snälla och trygga publiken fick jag och Mido knata bland fåren inne i en fålla istället så lilla puppen inte kunde smita så långt.  Lyckades till slut hetsa fram lite mod mot fåren och på slutet av dagen vågade han faktiskt springa runt fåren några varv. Han nosade även några stycken i baken, efter att noga ha kollat att de inte såg honom hehe.

Brollan Lee imponerade stort och även syrran Låva kom igång ordentligt på slutet.

Igår var första dagen på Veterinärkongressen i Uppsala. Kim var sjuk sedan i onsdags och även jag började få lite känningar men chansade på att åka iallafall. Efter två timmars föreläsning började det svartna för ögonen. Jag gick ut och åt lite och åkte sedan hem. Ville inte riskera att blir sämre och inte klara att köra hem.

Väl hemma fick jag hosta, feber, ledvärk och muskelvärk. Kim såg ännu värre ut och det var bara att konstatera att vi båda två åkt på svininfluensan. Om inte det är baconfrossan så är det är jäkligt bra imitatör…

Hade jättesvårt att somna för all hosta och värk. När jag väl slumrat till vaknade jag av att en viss liten kelpie tänkte kräkas. Det var bara att kuta upp och ut med honom för att inte få kräks i sängen. Underbart…

Både Kim och jag är helt däckade idag och lär så förbli hela helgen. Skittråkigt! Jag som tänkt inviga Midos nya fina spårsele 😦 Mido gör iallafall sitt bästa för att underhålla oss med alla sina leksaker. Sötnosen!

4 Svar to “Baconfrossa”


 1. 1 Mögel-Åsa november 6, 2009 kl. 8:03 e m

  Stackare…. Krya på er! Nöff….

 2. 2 Hyzzmormor november 6, 2009 kl. 8:04 e m

  Är mitt uppe i de’ själv. Har ”grisat” ett par dar längre bara, så mitt ”svineri” är förhoppningsvis på tillbakagång. Mycke’ rassel o bubbel i lungregionerna bara! KRYA PÅ ER!

 3. 3 Helén D & B november 7, 2009 kl. 12:00 e m

  Kul att du hittat till mig 🙂
  ”Trappa” var fyndigt, såå klurig har inte B varit.. ännu, han når så bra ändå!

  Trist med flunsan, hoppas du kryar på dig snart så ni kan ge er ut och spåra.


 1. 1 seo Trackback vid januari 5, 2022 kl. 11:31 e m

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
november 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d bloggare gillar detta: