Lerigt

Det blev ett par timmar på klubben idag. Promenerade först runt fårhagen. Eller;  jag promenerade och Mido kutade i överljudsfart. Fort, fort, fort ska det gå!

Vi tränade en kortis på tvåans plan i leran. Det blev fokus på fasta positioner: sitt, ligg och stå. Jag gick/sprang/hoppade omkring men lillhunden satt duktigt kvar. En gång reste han sig tveksamt men sen var det nemas problemas. Duktig gullhund!

Hittade Olle och Agnetha i klubbstugan med hundar så det blev till att sitta med dem och fika en stund också. Nyttigt för Mido att ligga still och chilla. Fast det var svårt tyckte han. Det satt ju en kulig unghundsboxer en meter bort!

Kims ”nya” bil startade inte idag. Vad förvånad jag är *ironi*. Tretusenkronors-bilar och driftsäkerhet går väl inte direkt hand i hand…

I veckan som gått har Mido hittat en ny favoritleksak. Han har kutat runt, mallig som bara den, med metallapporten i truten. Alla runt omkring har ju sagt att han är jätteduktig när han bär på den så den måste vara jättevärdefull! Sötnosen 🙂

0 Svar to “Lerigt”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
november 2009
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

%d bloggare gillar detta: