Mido gillar snön…

… och hans matte tycker den är okej så länge den håller sig i någorlunda fast form. Lillhunden skovlar snö för glatta livet och går knappt att få in från tomten längre. Han har så roligt för sig själv i snön tydligen… Släpade med mig en motvillig Emelie ut på lunchpromenad med Mido till ängarna för lite kutande i snöstormen. Mido var duktig men det var inte staffen som rymde fram till oss… Den var snäll tack och lov så allt gick bra.

Jag och Mido har tränat ett par små pass fritt följ dagligen nu sedan mässan. Positionen börjar bli riktigt bra. Nu ska vi jobba upp uthålligheten också, hehe. Efter att ha varit på Hund 09 i helgen och tittat på lydnaden känner jag mig väldigt inspirerad! 🙂 Köpte en jättestor luden bläckfiskpipis till Mido. Efter mycket nosande och kontrollerande att den inte tänkte äta upp honom har Mido nu verkligen fått i snitsen på hur man dödar bläckfisk. Helt rabiat är han med den!

Igår var vi iväg på en road trip till Gävle för att hämta upp ett par blåa ocellata-dabbagamer. Kim är just nu ute i garaget och snickrar ihop ett nytt terrarie åt dem. Det är väl det han tycker är det roliga med mina ödlor; byggandet hehe. Nu har jag tre avelspar inför våren. Hoppas på en massa ägg. Tyvärr är de väldigt svåra att kläcka fram ungar från så jag vill ha många ägg för att få fler chanser. Vore så kul att kunna kläcka fram lite fler trevliga ovanliga ödlor.

Är helt slut i huvudet av alla lagar och regler kring aktiebolag. Har lyckats få tag i en revisor nu iallafall så nu har ansökan gått iväg.

Vi fick en julklapp på jobbet idag från Eva Sandefeldt och Lotta för att vi hjälper dem sterilisera sina instrument. Klart vi hjälper dem med det! Autoklaven var ju deras från början, innan jag köpte den. Vi fick en hel kasse med glass! Texas pecan, knäck, wienernougat, Vienetta, ägglikör och  triple chocolate. Mmmmmm…. Somliga får verkligen till det, hehe 😀

1 Svar to “Mido gillar snön…”


  1. 1 hundarnaojill december 16, 2009 kl. 5:06 e m

    Du skriver så jäkla härligt… jag kan verkligen se Mido döda bläckfisken….

    God Jul på dig!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




december 2009
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

%d bloggare gillar detta: