Det börjar likna något

Idag var kliniken stängd pga helgdag så jag och Kim passade på att bygga färdigt så mycket vi kunde på röntgenrummet. Nu sitter väggar på plats och allt är spacklat. Det får väl bli till helgen vi slipar och målar. Eller ”vi” kanske jag inte borde säga; Kim just kom på att hans exjobb ska vara färdigskrivet om fyra dagar. Jag lär få måla själv, hehe.

Fortfarande förkyld men på bättringsvägen iallafall. Jag var extremt träningssugen idag men då det var 20 minus ute höll jag mig inomhus. Då vi städat upp på kliniken efter allt byggande passade jag på att träna en stund med Mido. Han var verkligen taggad på att få träna idag! Har aldrig sett honom så ”på”. Några dagars uttråkning plus konkurrans av en bc har visst gjort sitt till 🙂

Vi tränade på ingångar samt minirutan. Idag satte jag kommando på rutan plus att jag var noga med att han skulle stanna själv, på rätt plats, innan belöning. Polletten har trillat ner helt klart 😀 Duktig kelpiegosse!

Ingångarna blir rätt från början oftare och oftare och jag har nästan tagit bort alla hjälper. Känns super att han börjar få upp lite drive i lydnadsträningen nu. Idag ville han verkligen jobba. Kul!

Är så himla nöjd med hur Mido funkar ihop med andra hundar. Han och Cobra går jättebra ihop. Det funkar bra att bryta dem när de vill leka inomhus. Inte helt lämpligt att brottas dygnet runt anser jag 😉 Skönt att han kan bara gå och lägga sig trots att han nyss var på ett stort lekhumör.

Midos nya projekt sedan Cobra flyttade in är att få henne att leka med honom och metallapporten. Cobra har hittills inte fattat vitsen med att kampa med en metallpryl men det kanske kommer. Lille kelpien är ihärdig iallafall 😉

Annons

1 Svar to “Det börjar likna något”


  1. 1 hundarnaojill januari 7, 2010 kl. 6:32 f m

    Skönt att du börjar bli piggare!! Sköt om er!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
januari 2010
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

%d bloggare gillar detta: