lite ny energi

Det har som vanligt hänt massor den senaste tiden. Som vanligt har jag heller inte hunnit/orkat uppdatera bloggen. Det kommer bli rätt tunnt med inlägg ett tag framöver.

Kim har fortfarande inte hunnit flytta till USA. Blir i mitten på mars enligt uppgift, så fort han fått visum. Känns helt galet att han ska vara borta i ett helt år!

Har haft väldigt mycket att göra på kliniken den senaste månaden. Ryktet går tydligen om att vi har röntgen nu för telefonen ringer som aldrig förr. Känns som om jag skulle behöva klona mig själv några gånger för att hinna med allt. Har inte ens hunnit uppdatera på hemsidan och Eniro om digitalröntgen än.

Snälla Anna med schäfern Natchos har tagit ett antal långpromenader med Mido. Jättenyttigt för honom! Annat folk och andra platser. Suveränt!

Som grädde på moset har all snö på taket lyckats börja ta sig in under takplattorna och sen vidare in i huset. Takläckage på 3 av 4 hörn på huset… Yay…. De första dagarna klättrade jag runt på taket i sele och lina och skottade och saltade som en blådåre men efter att jag fick en spricka i ett revben däruppe har Kim fått ta över.

Har tagit det lugnt denna veckan och inte släppt in några andra än redan bokade patienter. Sköterskan åker skidor i Åre och kommer ändå inte tillbaka förrän på måndag. Skulle behöve lite riktig semester dock. Märker redan nu hur mycket piggare jag börjar bli efter några få dagars ”lugn”. Ska fixa färdigt all ekonomi och bokföring imorgon, är planen, och sedan slappa resten av helgen.

Jag och Kim tog en skön promenad i det efterlängtade solskenet vid Huvudsta strand igår. Bästaste Midon fick gå lös hela vägen. Superduktig liten bruning som kan gå lös bland folk och fä utan problem!

Mido är duktig med Torsten men har inte riktigt greppat varför han inte ens kan få bita i skatan?? Bara litegrann?? Den ber ju om det… (Torsten är en liten 10-årig rödbukad papegoja. En hona. Inte jag som döpt henne 😉  )

5 Svar to “lite ny energi”


 1. 1 hundarnaojill mars 6, 2010 kl. 11:29 f m

  Oj oj vad du jobbar och står i… Hoppas helgen ger dig lugn och ro Kram

 2. 2 Mögel-Åsa mars 7, 2010 kl. 11:05 f m

  Annika, du är ju inte klok…. men vi gillar dig i alla fall:)

  Ta det lugnt och sköt om dig!

 3. 3 Ylva & Grabbarna mars 8, 2010 kl. 10:37 f m

  Du behöver inte en klon, du behöver en Lisa!! 😉 Ta det lungt så att det inte blir helt kajko… Kram kram

 4. 4 Hyzzmormor mars 8, 2010 kl. 7:38 e m

  Du får väl sätta ut en bild på Fröken Torsten!!?? På lite avstånd kanske Mido kan få vara mä’? Jobba lugnt o ha de’.

 5. 5 Yvonne & Cobra mars 15, 2010 kl. 11:35 f m

  Tjingeling!

  Tack för trevligt sällskap och myyys med Mido igår! Kramiz


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
mars 2010
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

%d bloggare gillar detta: