Kelpie rules!

Hela tre stycken Hyzz-kelpies är nu uttagna till talangtruppen i lydnad! Vilken grej! Uppföderskan måste gå runt med ett flin bredare än ansiktet nuförtiden 🙂

Nu när det blivit ljusare ute har jag börjat träna lite mer med Mido. Vi tränar mycket på stadga i fasta positioner samt på fria följet. I FF har vi inte konnit speciellt långt men det går helt klart åt rätt håll.

Torsten får också sin dagliga dos av träning. Jag har ju redan lärt henne high-4 och att snurra runt ett varv ståendes. Nya projektet är en target-stick, vilket hon fattade direkt, samt att få henne att göra en kullerbytta runt pinnen hon sitter på. Hon bjuder numera på en massa beteenden så nu börjar det bli riktigt roligt 🙂 Då Torsten har alldeles för långa klor tänkte jag klicka in att få klippa/fila dem. Får se hur det går. Hon har väldigt bestämda åsikter om saker och ting. Om hon tycker jag är dum kan hon mycket väl bitas för att visa det. Hon har bara bitit mig ordentligt en gång och det var precis när hon flyttat hit. Numer varnar hon först 😉

Mido har haft en händelserik helg med besök av Kims släkt. Småbarnen var skitläskiga tyckte min lilla hund. De ville dessutom jaga honom och det kände inte jag var en så bra kombination… På kvällen fick han dessutom följa med till Waxholm och Kims mamma med gäster. Trött pupp på kvällen!

Har långt gångna planer på att slänga ut vår hemska soffa och soffbord. Får se vad Kim säger, om han vill hjälpa till. Soffan är både ful, trasig och ffa obekväm. Borde gå ganska lätt att hitta en ersättare på Blocket för en rimlig peng.

2 Svar to “Kelpie rules!”


 1. 1 Anna & Juni april 6, 2010 kl. 12:06 e m

  Snart vill Mido vara med också 🙂

  Hörs om träning!

  kram

 2. 2 hundarnaojill april 7, 2010 kl. 6:25 f m

  Klart att mido oxå snart ska till ”Talangtruppen”…..

  Men har du inte blivit ”ensam” en?? Så du kan göra som du vill och kasta ut allt som inte DU vill ha 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
april 2010
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

%d bloggare gillar detta: