Dutti

Idag har varit en väldigt produktiv dag. Har storstädat allt fågelrelaterat hemma samt jobbat min sista dag denna vecka. Imorgon och på fredag har vi ledigt 🙂 Ska dra ett drän på Aston imorgon och röntga ett par kelpar på lördag men annars är schemat helt tomt. Såå skönt, särskilt nu när det är så härligt väder ute.

Passade även idag på att åka till klubben lite tidigare för att hinna med skotträningen innan agilitykursen. Mötte Camilla och Choice och hann snacka lite hund också. Alltid trevligt. Mido var en dutti hund och brydde sig inte om skotten denna gång heller.

Agilityträningen gick jättebra. Idag skulle vi hoppa hinder rakt fram och sen svänga 90 grader och hoppa vidare. Svänga är för mesar tyckte Mido och brände rakt fram i 190 knyck istället. När jag visade honom att det faktiskt gick att svänga trillade polletten ner och det gick sen riktigt bra. Häftig känsla när rakethunden faktiskt lyssnar fast han är så jäkla snabb! Coolt! Fick rådet att vi inte behöver träna på farten just nu 😉

Balansbommen och A-hindret premiärtränades idag. Fick hjälp av instruktören att blåhålla den sprattlande kelpien i lugn takt över bommen. Midos variant var ”kan själv!” i överljudsfart och med minst två tassar utanför brädan hela tiden. Ingen vidare kontroll på alla sina långa ben där inte. Han verkar dessutom ha minst tolv stycken att hålla reda på så som han såg ut… A-hindret gick bra. Lite snabbt och svajigt men det kändes inte som om han skulle bryta benen iallafall 🙂

Pratar med Kim på Skype dagligen och han har fått ett ryck och börjat träna på gym varje dag. Otroligt duktigt och ambitiöst tycker jag! Applåder!!!

Annons

2 Svar to “Dutti”


  1. 1 Anna & Juni maj 13, 2010 kl. 10:16 e m

    Vadå, inte träna fart med kelpien på agilitybanan. Jag borde tagit till mig det lite tidigare med Juni 😉

    Du, vad säger du om att träna på sön förresten?

  2. 2 Anna & Juni maj 14, 2010 kl. 7:42 f m

    Kanske so-su kl 11 på sön, lyd + ag?


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
maj 2010
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

%d bloggare gillar detta: