Mido kan!

Helgen spenderades på vall-läger i Almunge. Mido tände på fåren i fredags och vallade 😀 Så skönt att inte behöva knuffa omkring på stora tackor samtidigt som man försöker berömma kelpien för att han är så duktig som flyttar på dem, hehe.

I början var fåren lite läskiga och det löste Mido genom att valla fort-fort-fort. Dag två fick jag honom att lugna ned sig till trav och dag tre lyckades jag få honom att lyssna på min dirigering med paddeln. Helt otroligt vilka framsteg han gjorde! Jättekul! Jag är verkligen jättenöjd med vovven. Lite förvånande är att han har så bra ”huvud-kondition”. Han blev inte sådär jättetrött förrän på söndagen vid lunchtid.

Tre av Midos syskon var också med och vallade. Tror Mido blev lite kär i syrran Lipz. Jag håller med om att hon är jättesöt 🙂

Pratade med Ewa om vallanlagsprov i framtiden och hon sa att det inte kommer bli några problem för Mido att klara det bara han får valla ett par gånger till innan dess. Kul! Lite mallig är jag allt 😉

Superväder var det hela helgen. Solbrännan blev inte alltför smärtsam då jag vis av erfarenhet tagit med mig en flaska solskydd 15. Halmstadslägret 2002 gav en läxa för livet, hehe.

Igår kväll höll jag föredrag på Haga Hundcenter. Kom hem 21.30 och var rätt mör i huvudet.

Sitter på jobbet med huvudvärk. Håller på att vänja mig av med Coca Cola… Huvudvärkstabletter funkar inte mot abstinens tydligen. Tänkte hålla upp med cola till USA-resan i juli. Två veckor i juli är bokade för att hälsa på Kim. Längtar!

3 Svar to “Mido kan!”


  1. 1 Mögel-Åsa juni 9, 2010 kl. 4:34 e m

    Sluta med Cola……….. och sedan åka till Cola-landet? Vet inte riktigt hur du är funtad, Annica:) Men som tur är, gillar vi dig i alla fall:)

  2. 2 Anna & Juni juni 9, 2010 kl. 10:34 e m

    Kul att ses på lägret, synd att man inte hann se er mer in action! Cola är gott, men jag har faktiskt vant mig av vid att dricka det och tycker nästan det är lite äckligt… Eller ja, inte när jag åkte bakis till vallningslägret – då var det typ det godaste jag druckit 😉

  3. 3 hundarnaojill juni 12, 2010 kl. 6:42 e m

    Duktiga Mido 🙂 Förstår att du längtar till Kim 🙂


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
juni 2010
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

%d bloggare gillar detta: