Paus

Min bloggmotivation har försvunnit. Det är så mkt som hänt men så lite tid att skriva ner det. Skriver på lite andra projekt istället nuförtiden.

Jag har varit i USA och hälsat på Kim i 2,5 v och vilat upp mig. Jag sov ikapp mitt liv när Kim jobbade på dagarna och sen blev det många restaurang- och biobesök på kvällarna. Bad i poolen och i havet blev det också samt ett antal besök till världens bästa donut shop Brit’s.

Mido passades av Emelie samt senare av hennes mamma. Mido fick bo i husvagn och trivdes stort. Han fick bada varje dag och tackade för det genom att äta upp växterna i deras lilla trädgård.

Vi har också varit på Hyzz kennelläger. Mido skötte sig fint. Han var jätteduktig på at sova i buren samt vid lydnadsträningen. Sök-passet har jag förpassat långt in i förnekandets garderob 😉

Jag och Emelie jobbar arslet av oss på kliniken. Vi har hur mycket som helst att göra och hinner inte alltid svara i telefonen. Igår fick jag till och med en utskällning av en gubbe för att vår telefon ”inte fungerade” för ingen svarade. ”Vi har lunch” var min kontring… Tänker inte sitta och svara i telefon på min lunch!

På fredag kommer mamma och pappa på besök. Har inte träffat dem på två år så det blir spännande.

I förrgår upptäckte jag att Mido tydligen vilat sig i form under semestern. Hur ska man annars förklara att han plötsligt kan agility-slalom samt inkallning med tvärnit i ställandet?

2 Svar to “Paus”


  1. 1 Helena & Aston augusti 19, 2010 kl. 9:06 e m

    Jag hörde minsann rykten om er från en kollega som bor i Sumpan! Deras granne hade varit på kliniken och var sååååååå nöjd och tyckte ni var så trevliga! 🙂 Kan ju vara kul att höra när det kanske känns tungt pga det stressiga tempot.

  2. 2 Anna & Juni september 21, 2010 kl. 10:01 e m

    haha… nja. Vet inte om det finns ngt botemedel mot kelpar som häller ut lim i sängen. Kanske amputering av kelpiebenen är den enda lösningen, men det blir ju inte bra i andra situationer… 😉

    Hur går det med träningen? Evigheter sen nu ju! Urk, jobbar så mkt! Säg till om du vill träna ngn dag, typ helg.

    Tjing!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
augusti 2010
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

%d bloggare gillar detta: