Tanken var god

Tränade lite lydnad med Mido på tomten igår. Fokus på fot-ingångar. Började lossna lite smått och det är jag mkt glad för.

Passade även på att introducera 2 kilos-apporten. Skitkul! tyckte Mido. Fullt ös.

Inkallning med läggande gick suveränt. Det gjorde däremot inte ställandet. ”Stå” var tydligen ett för dagen helt okänt ord i kelpiehuvudet. Mido improviserade och la sig ner jättefort istället. Varje gång… Insåg att hans inkallning med ställande tydligen lyckats bli situationsbundet till grusgången, hehe. Jädrar vad snabt han ställer sig då! Bakläxa till matte.

Idag provade jag köra lite hämta-övningar. Det gick åt skogen då Mido idag tydligen kopplar min hand med korv i = DÖDA lilla oskyldiga kelpen. Inte lätt att träna på de premisserna så nu blir det paus till jag kommer tillbaka från Teneriffa. Tanken var ju god tyckte jag men det tyckte tydligen inte min hund så nu får han slippa korven… Jag är helt fascinerad över vilka hjärnspöken lilla bruningen har just nu. Aldrig sett maken till spökålder. Tror han behöver lite semester han med 😉

Torsten har idag käkat antibiotika i en vecka för en allmän infektion med leverskada. Hon skiter inte grönt längre och ser betydligt piggare ut. Däremot gillar hon inte när jag måste fånga in henne i en handduk varje dag och peta i henne illasmakande antibiotika. Blä! De blir återbesök hos fågelspecialist för nya blodprover efter min semester. Hoppas allt ser bra ut då!

1 Response to “Tanken var god”


  1. 1 hundarnaojill september 22, 2010 kl. 8:35 f m

    Åh ska du på semester!! VILKET FUSK! ha de underbart!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
september 2010
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

%d bloggare gillar detta: