Måndagsträning

Drog en halvtimma tidigare från jobbet för att möta upp Yvonne och Cobra på klubben. Vi gick en promenad på glashalt underlag och käkade sedan varsin pastasallad i klubbstugan. Mido fick vara med inne och fick träna lite på att hålla apportbocken samt ffa på att inte studsa bakåt på ”loss”. En labbe tränade kryp på mattan en bit bort och Mido tyckte den var väldigt spännande. Är jättenöjd över hur bra det gick.

Det var omöjligt att träna på plan då det var ishalka. Vi gick upp och körde på parkeringen istället. Körde lite mer apportering samt ff, inkallningar, plats samt snabba ställanden under ”fritt race”. Tydligt idag att Mido var lite störd av att Cobra tränade samtidigt men han gick lätt att distrahera trots det. Körde bara ett kort lydnadspass och sedan körde vi ned till Lötsjön och gick ett varv runt. Sandade cykelbanor 😉

Läxa till nästa träning (som blir först om 2 v då Yvonne ska resa bort):

-Fila mer på FF

-Ställande och sättande under gång

-Börja träna in rutan

Kelpien var helt tokig när jag satte mig i soffan på kvällen. Han försökte med alla medel få mig att röra på mig och ge honom uppmärksamhet. Sa till honom att lägga av och började läsa en bok. Efter ett par minuter tittar jag upp för att se var hunden tog vägen och då ligger han på rygg med alla tassarna i vädret och sover som en stock i hörnet på soffan. Övertrött eller vad? hehe. Sötnosen.

0 Svar to “Måndagsträning”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
februari 2011
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  

%d bloggare gillar detta: